دکوراسیون هر محیط معمولا با توجه به کاربرد آن مکان طراحی می شود و در ادارات، دکوراسیون به منظور ایجاد تاثیری مثبت در مراجعه کنندگان و البته افزایش بهره وری کارمندان آن محل طراحی می شود. دکوراسیون ادارات، علاوه بر زیبا بودن، باید نیازهای مربوطه کارمندان را رفع کرده و برای آنها ایجاد احساس راحتی کند.
پارتیشن اداری مدرن از جمله مواردی است که در ادارات بسیار کاربرد داشته و البته جلوه بسیار خوبی به آنها می بخشد. پارتیشن ها، دارای انواع مختلفی بوده و مزایای متفاوتی برای ادارات دارند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید، تا به بررسی این نوع پارتیشن ها و کاربردهای آنها بپردازیم.
به منظور جداسازی محیط های کاری و اداری معمولا از دیوارهای پیش ساخته یا کاذبی به عنوان پارتیشن یا جدا کننده استفاده می شود. این قبیل دیوار ها اغلب از موادی مانند ام دی اف، چوب، شیشه یا آلومینیوم ساخته می شوند. طرح ها و ضخامت های مختلفی از پارتیشن اداری با توجه به شرایط محیط و سفارش کارفرما می تواند راه اندازی و اجرا شود
پارتیشن ها جدا کننده هایی هستند، که به صورت موقت و یا دائم، در محلی نصب شده و دو فضا را از یکدیگر جدا می کنند. به واسطه این پارتیشن ها، می توان نهایت بهره وری را از یک مکان داشته و استفاده های مختلفی از آن برد. ضمن اینکه به نسبت تغییر دیوارها، هزینه کمتری داشته و نصب آسان تر و البته سریع تری دارند. همچنین تغییر پارتیشن اداری با توجه به تغییر دکوراسیون، بسیار راحت است.
در ساخت این پارتیشن ها از متریال های مختلفی همچون شیشه، چوب، ام دی اف و غیره استفاده می شود. در ضمن با توجه به تغییراتی که ممکن است در یک اداره بوجود آیند، همانند اضافه یا کم شدن کارمندان و یا افزودن محیط های جدید برای بخش های تازه، استفاده از این پارتیشن ها بهترین گزینه است.
به علاوه، باید در نظر داشته باشید که در صورت استفاده از مکان های استیجاری برای یک اداره، با توجه به اینکه دست بردن در محیط ممکن است مورد تایید صاحب ملک نباشد، پارتیشن ها به شما امکان ایجاد تغییرات قابل تعویض و برداشته شدن را می دهند. در ادامه مطلب به معرفی انواع پارتیشن اداری خواهیم پرداخت.
پارتیشن اداری انواع مختفی دارد که در ادامه به بررسی هر یک به طور کامل می پردازیم.
پارتیشن شیشه ای تک جداره ارزان ترین نوع پارتیشن ها بوده و کاربردهای مختلفی دارند. این پارتیشن ها تنها از یک قاب تشکیل شده اند، که می تواند از جنس های مختلفی چون شیشه، چوب و ام دی اف باشد. همچنین، آنها عایق صدا و انرژی نبوده و به همین دلیل قیمت ارزان تری نسبت به مدل دو جداره دارند. البته پارتیشن های تک جداره وزن کمتری داشته و جا به جایی و نصب آنها راحت تر است.
به عنوان پارتیشن اداری مدرن، اگر قیمت و صرفه جویی در هزینه برای شما مهم است، پیشنهاد می کنیم از این پارتیشن ها استفاده کنید.
همچنین می توانید آنها را در طرح و جنس دلخواه سفارش دهید. توصیه می کنیم از این نوع پارتیشن ها، برای مواردی استفاده کنید، که نیاز به جداسازی چند فضا بوده و البته خصوصی و عایق صدا بودن آن فضاها از اهمیت بالایی برخوردار نباشد.
پارتیشن شیشه ای دو جداره قیمت بالاتری نسبت به مدل قبل داشته و البته مزایای بیشتری نیز دارند. استحکام و مقاومت این پارتیشن ها بسیار بالا بوده و نیاز به ستون برای نگه داشتن ندارند. همچنین این پارتیشن ها در مقابل صدا و انرژی مقاوم بوده و به خوبی دیوارها عمل می کنند.
در صورتی که نیاز به سیم کشی به فضای داخل پارتیشن ها دارید، می توانید از پارتیشن های دو جداره آلومینیومی، که ضخامت بالایی دارند، استفاده کنید. به عنوان پارتیشن اداری، پارتیشن های دو جداره گزینه بسیار مناسبی برای فضاهای خصوصی مانند اتاق استراحت، اتاق جلسات، اتاق همایش و سمینار و غیره هستند.
پارتیشن های اداری با توجه به مدل و جنسی که دارند، دارای ویژگی های متفاوتی هستند. در ادامه این مطلب، ویژگی های آن را به طور کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.
این مدل پارتیشن ها بسیار محبوب بوده و مخصوصا در اداره های ایرانی، کاربرد بسیار زیادی دارند. یکی از مزیت های این نوع پارتیشن ها، این است که می توانید از دیوارکوب های یکسانی برای آنها و دیوار ها استفاده کرده، تا براحتی با دیگر بخش های اداره هماهنگ شده و بیشتر دیوار بنظر برسند. همچنین می توانید با قرار دادن لوگوی شرکت بر روی این دیوارکوب ها، فضای اداره را انحصاری تر و البته خاص تر کنید.
به منظور ایجاد اتاق هایی جداگانه برای کارمندها، که باعث افزایش تمرکز و بهره وری آنها می شود، می توانید از این مدل پارتیشن اداری استفاده کنید. همچنین از آنجایی که عایق نور هستند، توصیه می شود آنها را تا سقف ادامه نداده، تا نور به داخل اتاق ها بتابد و یا از چراغ های کوچک و کم مصرف در هر اتاق استفاده کنید.
پارتیشن شیشه ای زیبایی خاصی به محیط بخشیده و آن را مدرن تر جلوه می دهند. این پارتیشن ها به صورت تک جداره و دو جداره تولید می شوند. از پارتیشن های شیشه های، می توانید برای جدا کردن بخش های مختلف یک اداره در فضای یکسان استفاده کنید. همچنین مدل دو جداره این پارتیشن ها، برای اتاق جلسات و همایش بسیار مناسب هستند. این پارتیشن ها با توجه به نوع شیشه به کار رفته نیز دارای مدل های مختلفی از جمله شفاف، مات، طرح دار و هوشمند می باشند.
پارتیشن اداری شیشه ای شفاف، نسبت به مدل های دیگر، قیمت کمتری دارد. پارتیشن های شیشه ای هوشمند، که توانایی شفاف و مات شدن را دارند، برای اتاق جلسات، گزینه فوق العاده ای هستند. ضمن اینکه این مدل پارتیشن ها، نیاز به استفاده از پرده را نیز رفع می کنند.
پارتیشن های چوبی، مدل کامل تر پارتیشن های ام دی اف هستند. در ساخت این پارتیشن ها می توان به طور کامل از ام دی اف و یا ترکیبی از ام دی اف و شیشه استفاده کرد.
پارتیشن متحرک دارای انواع مختلفی است. برخی از آنها دارای چرخ هایی هستند، که جا به جایی آنها را بسیار ساده کرده است. برخی دیگر نیز به صورت کشویی بوده و به ریلی در سقف متصل هستند، که براحتی می توانید آنها را جا به جا کرده و دور هر فضایی که مدنظرتان است، پارتیشن بندی کنید.
نوع دیگر این مدل پارتیشن ها، دارای ریموت کنترل بوده و با استفاده از آن می توانید در هنگام نیاز، آنها را در سر جای خود بچرخانید و فضای پارتیشن بندی را باز کنید. این مدل پارتیشن ها می توانند از جنس های مختلفی ساخته شوند. در صورتی که علاقه مند به تغییر دکوراسیون محل مورد نظر به صورت مکرر هستید، پیشنهاد می کنیم از این مدل پارتیشن ها استفاده کنید. البته لازم به ذکر است که هزینه خرید این نوع پارتیشن اداری مدرن به نسبت سایر مدل ها بیشتر است.
همان گونه که گفته شد انواع مختلفی از پارتیشن اداری در طراحی های اداری مورد استفاده قرار می گیرد، اما به طور کلی پارتیشن های اداری را می توان با توجه به داشتن فریم، به دو گروه فریم دار و بدون فریم یا فریم لس تقسیم بندی نمود که در ادامه به بررسی هر کدام از این انواع می پردازیم:
پارتیشن اداری فریم دار نوع کلاسیک پارتیشن ها به شمار می آیند و با استفاده از پروفیل ها و قاب های آلومینیومی تهیه می شوند که درون آنها شیشه هایی ضخیم نصب می شود. این مدل از پارتیشن های فریم دار در دو مدل تک جداره و دو جداره ساخته می شوند؛ پارتیشن های فریم دار به دلیل ساختار و ظاهری که دارند بیشتر با طراحی های کلاسیک هماهنگی دارند. استفاده از این نوع پارتیشن دارای برخی مزایا و معایب است که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
مزایای پارتیشن های فریم دار:
در کنار این مزایا، پارتیشن اداری فریم دار دارای برخی معایب نیز هستند که از جمله مهمترین آنها عبارتند از موارد زیر :
پارتیشن اداری فریم لس یا بدون فرم بر خلاف نام خود، بدون قاب ساخته نمی شوند، بلکه در حاشیه این پارتیشن ها از یک قاب ظریف فلزی استفاده می شود که چندان به چشم نمی آید. ساختار این مدل از پارتیشن ها قابلیت سازگاری با طراحی های مدرن را دارد و مانند انواع فریم دار نیز می توان از شیشه های تک جداره یا دوجداره در تولید این پارتیشن ها استفاده نمود.
به کار گیری نوع فریم لس پارتیشن اداری دارای برخی مزایا می باشد که از جمله مهمترین آنها می توان موارد زیر را نام برد:
علاوه بر مزایایی که برای پارتیشن های فریم لس گفته شد، نصب این قبیل پارتیشن ها دارای برخی معایب نیز می باشد که از جمله مهمتری آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
معمولا نصب و سفارش پارتیشن اداری فواید و مزایا بسیار زیادی برای محیط های اداری دارد. در این بخش به معرفی تعدادی از مزایا نصب پارتیشن مدرن می پردازیم.
پارتیشن ها به دلیل تنوع بسیار در رنگ و طرح، گزینه ای بسیار مناسب برای زیباسازی فضای اداره هستند. به کمک این پارتیشن ها، شما می توانید با هزینه ای مناسب، دکوراسیون فضا را به حالت مدرن، کلاسیک و یا هر طرح دیگری درآورید. ضمن اینکه با استفاده از پارتیشن های ام دی اف، می توانید تنها با تعویض دیوارکوب های آنها، هر از چند گاهی تم دکوراسیون خود را با کمترین هزینه تغییر دهید.
همچنین به کمک پارتیشن اداری شیشه ای رنگی و طرح دار و پارتیشن شیشه ای فریم لس و البته نورپردازی مناسب، می توانید فضایی آرامش بخش، جذاب و مدرن ایجاد کنید.
نه تنها با انتخاب طرح ها و رنگ های مختلف پارتیشن، بلکه به کمک قابلیت چینش آسان آنها، براحتی محیطی جذاب و متنوع خواهید داشت. لازم به ذکر است که طبق تحقیق کارشناسان، محیط های اداری که دارای فضای جذاب تری هستند، کارمندان آن بهره وری بیشتری داشته و مراجعه کنندگان نیز حس بهتری دریافت می کنند.
تصور کنید در محیط اداره، هر از چند گاهی بخواهید دکوراسیون و چینش دیوارها را تغییر دهید و یا پس از جا به جایی به مکانی جدید، بخواهید دوباره همان چینش قبل و یا چینشی تازه را پیاده سازی کنید. بنظر شما اعمال این تغییرات بر روی محیط و دیوارها چه مقدار زمان و هزینه برای شما در بر خواهد داشت؟ قطعا بسیار زیاد!
اما به کمک پارتیشن اداری می توانید به سادگی تمامی این تغییرات را انجام دهید. شما تنها یک بار این پارتیشن ها را خریداری می کنید، اما می توانید به دفعات مکرر چینش و دیوارکوب آنها را تغییر داده و محیطی نو خلق کنید. ضمن اینکه هر هزینه ای که برای این پارتیشن ها صرف کنید، با جا به جایی به مکانی جدید به هدر نرفته و همواره همراه شما خواهد بود و قابل استفاده است.
پارتیشن اداری به شما این امکان را می دهد تا به سادگی محیط اداره را بخش بندی کنید. مزیت این بخش بندی این است که کارمندان هر بخش، محیطی جداگانه برای فعالیت خود دارند، که بدین شکل دسترسی و بهره وری آنها افزایش می یابد. همچنین این بخش بندی و جداسازی، در هنگام مراجعه افراد به اداره، باعث می شود تا بهتر محل مورد نظر خود را پیدا کرده و اصطلاحا در محیط اداره گم نشوند.
ضمن اینکه با ایجاد فضای اختصاصی برای هر بخش، همانند جلسات، کار، همایش، استراحت و غیره، تمرکز افراد در هر بخش تنها به آن فعالیت اختصاص یافته و کارها به خوبی انجام می گیرند. اداره های حرفه ای در سراسر جهان، همواره از پارتیشن اداری مدرن برای جداسازی و بخش بندی فضای کار خود استفاده می کنند.
عوامل مختلفی همچون بودجه، کاربرد مورد نظر، ابعاد فضا، تعداد نفرات، آمار افزوده شدن افراد، دکوراسیون متفاوت و غیره، باعث می شوند که افراد متریال، طرح و ابعاد مختلفی برای پارتیشن ها در نظر داشته باشند. خوشبختانه پارتیشن ها این امکان را به شما می دهند که با هر جنس، ابعاد، مدل، رنگ و طرحی که می خواهید، آنها را خریداری و یا سفارش دهید.
این عدم محدودیت موجود در انتخاب پارتیشن، باعث شده تا تهیه آن با بودجه های مختلف نیز ممکن باشد. همچنین می توانید با اعمال نورپردازی در داخل قاب پارتیشن اداری، اتاق هایی جذاب و آرامش بخش ایجاد کنید.
کتابخانه ای را در نظر بگیرید که هیچ قفسه و بخش مشخصی برای قرار دادن کتاب های مختلف نداشته و هر کتابی ممکن است در هر جایی قرار گیرد. در این صورت حتی بزرگترین کتابخانه هم ممکن است نتواند حجم کتاب ها را در خود جای دهد. پارتیشن اداری به شما کمک می کند تا نظم بیشتری به محیط داده و همچون قفسه کتابخانه ها، برای هر چیزی بخش مشخصی تعیین کنید.
در این صورت افراد و ابزار مربوط به هر فعالیت، تنها در بخش بندی مورد نظر قرار گرفته و علاوه بر بهبود دسترسی، فضای کمتری استفاده می شود. به همین دلیل، این پارتیشن ها برای اداره ها، مخصوصا اداره های کوچک، بسیار مناسب هستند.
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، پارتیشن اداری با توجه به جنس، مدل و طرح و ابعاد، دارای بازه قیمتی متنوعی است، که همین امر موجب شده تا با کمترین هزینه نیز بتوانید آنها را تهیه کنید. به علاوه، باید خاطر نشان کرد که به نسبت ایجاد تغییرات در دیوارها و محیط، خریداری این پارتیشن ها بسیار به صرفه تر است. ضمن اینکه با خرید آنها، هزینه صرف شده ذخیره می شود و برای مکان های دیگر نیز قابل استفاده است.
پارتیشن های اداری از چند جهت دارای امنیت بالایی هستند. اول اینکه آنها دارای جنسی مقاوم بوده و به راحتی قابل شکستن نیستند. همچنین می توانند دارای درب هایی باشند که سیستم قفل و امنیت هوشمند و تضمین شده دارند. ضمن اینکه روزنه مناسبی برای عبور نیز در آنها وجود ندارد و به عبارتی حتی اگر به داخل اداره نفوذ شود، با اینحال خیالتان از بابت این پارتیشن ها می تواند راحت باشد.
نصب دیوارهای جداکننده اداری یک فرآیند مهم است که نه تنها به افزایش حریم شخصی محیط کار کمک میکند بلکه به بهبود سازماندهی فضا نیز کمک میکند. در زیر چند مرحله برای نصب دیوارهای جداکننده اداری آورده شده است:
نصب دیوارهای جداکننده اداری نیازمند دقت و حرفهای بودن است. بهتر است اگر نیاز به کمک دارید، از کارشناسان متخصص در این زمینه استفاده کنید.
پارتیشن های اداری دارای بازه قیمت متنوعی هستند و تعیین قیمت نهایی آنها، به عوامل مختلفی وابسته است. اولین معیار در تعیین قیمت پارتیشن اداری، نوع آنها است که طبق توضیحات قبل، نوع تک جداره نسبت به دو جداره، دارای قیمت کمتری می باشد. بعد از نوع، جنس پارتیشن ها مطرح است که براساس قیمت، به ترتیب، ترکیب شیشه و ام دی اف، شیشه و ام دی اف هستند.
همچنین در مورد هر یک از این جنس ها، مرغوبیت مواد بکار رفته، ارتفاع، طول، طرح، رنگ و سایر عوامل ظاهری نیز، در تعیین قیمت تاثیرگذار هستند. در نظر داشته باشید که هزینه نصب پارتیشن، جدای از هزینه خرید و سفارش آن بوده و پیشنهاد می شود برای نصب آن، حتما از متخصصین خبره در این زمینه استفاده کنید. شرکت ما با بهره مندی از بهترین طراحان دکوراسیون، به شما در نصب و چینش پارتیشن ها کمک می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت پارتیشن ها، می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.
در هنگام تعیین نوع پارتیشن، حتما به این نکته توجه داشته باشید که پارتیشن های دو جداره، عایق صدا و انرژی هستند و به همین دلیل، بهتر است از آنها برای فضاهای خصوصی استفاده کنید. برای تعیین ارتفاع پارتیشن ها نیز باید به مواردی چون جریان هوا، کنترل صدا و میزان عبور نور توجه کنید. برای داشتن جریان هوا و نورپردازی بهتر و البته صرفه جویی در هزینه این موارد، توصیه می کنیم ارتفاع پارتیشن ها را کوتاه تر از سقف انتخاب کنید، تا نیاز به قرار دادن تهویه هوا و نور برای هر بخش نباشد.
برای ایجاد فضایی عایق صدا نیز، از پارتیشن های چسبیده به سقف استفاده کنید. همچنین توجه داشته باشید که جنس پارتیشن ها در دوام آنها تاثیر بسزایی دارد، لذا از فروشگاه هایی پارتیشن اداری را خریداری کنید، که بهترین کیفیت را ارائه می دهند. برای افزایش امنیت اتاق های ایجاد شده توسط پارتیشن، می توانید برای آنها درب های دارای قفل معمولی و یا هوشمند قرار دهید. در نهایت، توصیه می شود حتما برای نصب آن، به متخصصین این حوزه مراجعه کنید و یا از فروشگاه هایی خرید کنید، که امکانات نصب و پشتیبانی نیز داشته باشند.
عمده ترین تفاوت میان پارتیشن اداری خارجی و ایرانی، در جنس آنها است. کیفیت پارتیشن های اداری خارجی بهتر بوده و البته به همین دلیل، دارای قیمت بالاتری نیز هستند. به علاوه، در بین مدل های خارجی، پارتیشن های شیشه ای هوشمند نیز وجود دارند، که می توانید در صورت لزوم حالت شیشه را با استفاده از کنترل، از شفاف به مات و یا بالعکس تغییر دهید.
همچنین مدل های تغییر شکل دهنده ای همچون کشویی و گردان نیز وجود دارند، که قابلیت تغییر شکل داشته و براحتی می توانید در هر زمان چینش آنها را تغییر داده و یا فضاهای بسته را به حالت باز تغییر دهید.
پارتیشن اداری دارای کاربرد های مختلفی است، که در بالا نیز به برخی از آنها اشاره کردیم. مهم ترین کاربرد آنها، جداسازی فضا در محیط کار و ایجاد اتاق ها و فضاهای خصوصی و منظم تر، که به کارکنان کمک می کند تا تمرکز بالاتری داشته باشند. به کمک این جداسازی، می توانید فضاهای اختصاص یافته همچون آشپزخانه، اتاق استراحت، اتاق کار، اتاق جلسات، اتاق انتظار و غیره ایجاد کنید.
اگر نیازی به جداسازی ندارید، قطعا زیبایی محیط کار برایتان مهم است. از آنجایی که تغییر دکوراسیون داخلی هزینه بسیاری دارد، این پارتیشن ها به شما کمک می کنند تا با هزینه ای کم، فضایی زیبا، جذاب و حرفه ای بسازید. از جمله دیگر کاربردهای پارتیشن اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شرکت تتراجام سابقه ای ده ساله در ساخت انواع شیشه های رنگی و لاکوبل، انواع آینه، کابین حمام، پارتیشن اداری و غیره دارد. محصولات این شرکت بسیار متنوع بوده و دارای کیفیت بسیار خوبی هستند. ضمن اینکه این شرکت، در طراحی پارتیشن ها از به روزترین مدل های دنیا الهام گرفته و جذاب ترین محصولات را ارائه می دهد. علاوه بر خرید و سفارش پارتیشن هایی با کیفیت و با قیمت مناسب، می توانید از خدمات پس از فروش و نصب این شرکت نیز استفاده کنید.
از آنجایی که تخصص اصلی این شرکت در ساخت انواع شیشه ها و وسایل شیشه ای مختلف می باشد و همچنین پارتیشن های شیشه ای بسیار مدرن و جذاب هستند، می توانید محیطی فوق العاده حرفه ای برای کار خود ایجاد کنید. البته پارتیشن های این شرکت به مدل های شیشه ای ختم نشده و تمام انواع آن را پوشش می دهند.
پارتیشن اداری یکی از پرکاربردترین وسایل در طراحی دکوراسیون می باشد. پارتیشن ها مزایای بسیار زیادی داشته و خصوصا در تغییر دکوراسیون اداره ها، کاربردهای فراوانی دارند. به طور کلی، پارتیشن ها دارای دو نوع تک جداره و دو جداره هستند که نوع دو جداره، عایق صدا و انرژی بوده و البته قیمت بالاتری دارد.
همچنین، پارتیشن ها با توجه به جنس نیز دارای انواع مختلفی هستند. از جمله مزایای پارتیشن اداری می توان به اقتصادی بودن، تنوع طرح و رنگ، قابلیت جا به جایی آسان، کمک به افزایش تمرکز و بهره وری و غیره اشاره کرد. برای خرید این محصولات و سازه های شیشه ای دیگری مانند نرده شیشه ای (هندریل شیشه ای) و نرده شیشه ایکه امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده اند ، می توانید به وبسایت ما مراجعه کنید.
اولین معیار در تعیین قیمت پارتیشن اداری ، نوع آنها است که طبق توضیحات قبل، نوع تک جداره نسبت به دو جداره، دارای قیمت کمتری می باشد. بعد از نوع، جنس پارتیشن ها مطرح است که براساس قیمت، به ترتیب، ترکیب شیشه و ام دی اف، شیشه و ام دی اف هستند. همچنین در مورد هر یک از این جنس ها، مرغوبیت مواد بکار رفته، ارتفاع، طول، طرح، رنگ و سایر عوامل ظاهری نیز، در تعیین قیمت تاثیرگذار هستند.
از انواع پارتیشن اداری می توان به پارتیشن اداری شیشه ای، پارتیشن دوجداره، پارتیشن تک جداره، پارتیشن متحرک و پارتیشن اداری چوبی اشاره کرد.
سفارش پارتیشن اداری، مزایا زیر را برای شما دارد: فضای کار شما را زیباتر می کنند، جا به جایی و نصب آسان پارتیشن ها، ایجاد فضایی بهتر برای کار و مراجعه کنندگان، امکان شخصی سازی از هر لحاظ، با توجه به محیط، نهایت استفاده از فضای کار، هزینه به صرفه و اقتصادی و امنیت بالا.
بدون دیدگاه