شیشه های ضد گلوله از لحاظ ظاهری مانند شیشه های عادی دیده می‌شوند و همین باعث شده تشخیص آنها مشکل باشد.به همین دلیل شیشه های سکوریت ضد گلوله تقلبی در بازار فراوان دیده می شود که در این مقاله شما را با شیشه های تقلبی و اصل، مزایای شیشه های ضد گلوله، موارد کاربرد آنها، انواع شیشه ها، قیمت و نحوه نصب  آن آشنا می‌کنیم. برخی مکان‌ها و مشاغلی مانند طلا فروشی ها باید امنیت بالا تری برای محل کار خود برقرار کنند که شیشه های ضد گلوله می‌تواند امنیت خیلی  بالای را ایجاد کند و از ورود سارقین به این مکان‌ها جلوگیری کند که به همین دلیل بهتر است شیشه های تقلبی و اصل را بیشتر بشناسید.

شیشه های ضد گلوله تقلبی را با نوعی چسب به نام رزین به یکدیگر چسباند ه و به عنوان‌ شیشه ضد گلوله به فروش می رسانند این شیشه ها در اثر برخورد گلوله یا هر شی سنگینی از یکدیگر می‌پاشند و خریدار متوجه‌ ضرر سنگین جانی و مالی می‌شود.اما شیشه ضد گلوله اصلی چند لایه شیشه و پلی کربنات ساخته شده توسط طلق های امنیتی یکدیگر چسباند ه شده و هوای بین لایه ها را خارج می‌کنند و از لایه های شیشه و پلاستیک میباشد.که در زمان برخورد گلوله لایه اول یعنی شیشه سوراخ می‌شود اما لایه پلاستیکی فشار گلوله را می‌گیرد و مانع از ضرر های جانی و مالی می‌شود.شیشه های ضد گلوله در شکل و سایز های مختلف  تولید و به بازار عرضه می‌گردد وهر قدر ضخامت آن بیشتر باشد از امنیت بالای برخوردار است.

انواع شیشه ضد گلوله

 

موارد کاربر شیشه های ضد گلوله

این نوع شیشه ها بیشتر در بانک ها،طلا فروشی ها، مراکز امنیتی، موزه ها و…. که باید از امنیت بالای برخوردار باشند مورد استفاده قرار می‌گیرد بر‌خلاف ذهنیت عموم که تصور می‌کنند شیشه های ضدگلوله بر اثر اصابت گلوله هیچ آسیبی نمی بینند باید گفت که این شیشه ها بر اثر اصابت گلوله فرو نمیریزند و گلوله از آنها عبور نمی کند  اما باعث خورد شدن محل اصابت می‌شود اما از ضرر های جانی و مالی جلو گیری می‌کند ضخامت شیشه های ضد گلوله بستگی به نوع مصرف و نوع گلوله دارد. به عنوان‌ مثال‌  حداقل ضخامت شیشه در برابر گلوله کلت ۲۰ میلیمتر می باشد و با تغییر نوع اسلحه ضخامت نیز تغییر می کند تفاوت شیشه های معمولی و شیشه های ضد گلوله در میزان مقاومت‌ آنها است شیشه های معمولی براثر اصابت شی خورد می‌شوند اما شیشه های ضد گلوله مقاومت بالای دارند و با وارد شدن ضربه تکه تکه نمی شوند و از هم نمی پاشند. شیشه های ضد گلوله همچنین در خودروها،و مکان‌های که نیاز به امنیت بالای دارند همچون ادارات‌ پلیس، آزمایشگاه های به دلیل وجود مواد شیمیای در آن که‌ احتمال انفجار وجود دارد کاربرد دارند. کار برد این شیشه ها در هر مکان متناسب‌ با استفاده‌ آن مکان می باشد. برای انواع خودرو ها از جمله‌ پژو، دنا، سمند و…می‌توان شیشه ضد گلوله استفاده کرد.

نمونه کار های تتراجام

شرکت بهسا

پروژه هروی

پروژه پالادیوم

پروژه ساقدوش

پروژه پاسداران

پروژه پاسداران ۲

بیمارستان محب مهر

استفاده از این شیشه ها چه مزایا و معایبی دارد

از مزایای شیشه های ضد گلوله می‌توان به مقاومت بالای آنها در برابر ضربه های سنگین اشاره کرد و دلیل این مقاومت وجود لایه های pvb  در آن می باشد. این شیشه ها نیز عایق خوبی در برابر صدا و گرما به حساب می آیند .معمولأ ضخامت آنها بین ۷۰تا۷۵ میلی‌متر است. از شیشه های ضدگلوله به عنوان ایمنی در برابر زلزله و همچنین طوفان و بادهای شدید نیز استفاده می کنند. از دیگر مزایای این محصول این است که به دلیل وجود لایه pvb شفافیت و مقاومت و طول عمر بالایی دارد.

از معایب این شیشه ها می‌توان به وزن بالای آنها اشاره‌ کرد  که به عنوان‌ مثال‌ وقتی در اتومبیلی به کار گرفته‌ شود  باعث می شود وزن آن خودرو بسیار افزایش  پیدا کند.

انواع شیشه ضد گلوله

شناخت انواع شیشه های ضد گلوله

شیشه های ضد گلوله سه‌ دسته اند که عبارتند از

  • شیشه های سبز
  • شیشه های زرد
  • شیشه های شفاف

هر کدام از این شیشه ها کاربرد خاصی دارند.

درشیشه های سبز از مواد ناخالص استفاده می‌شود و قیمت و کیفیت پایینی دارند. در شیشه های زرد از رزین استفاده شده و از امنیت کیفیت پایینی برخوردار است. اما شیشه های شفاف از مواد مرغوب استفاده‌ می‌کنند و امن ترین و بهترین شیشه ها به حساب می آیند.

ویژگی‌های شیشه های ضد گلوله عبارتند از ؛

  • داشتن کیفیت بالای دید به دلیل نداشتن موج و انحراف
  • امکان تولید در ابعاد مختلف
  • امکان تولید به شکل های صاف و خم

شیشه های ضد گلوله در انواع مدل های ایرانی و خارجی تولید می‌شوند. برخی شرکت ها شیشه های ضدگلوله یک طرفه تولید می کنند که این نوع از شیشه ها طوری ساخته شده اند که از ورود گلوله به داخل جلو گیری مکنند اما همزمان می توان از داخل به سمت مهاجم تیر اندازی کرد.

خدمات دیگر تتراجام

تاریخچه مختصری از شیشه های ضد گلوله

نخستین شیشه ایمن در سال ۱۹۰۳ میلادی توسط یک دانشمند فرانسوی به نام ادوارد بندیکتوس اختراع شد، وی در حالی که مشغول کار در آزمایشگاه بود به طور اتفاقی یک بطری  شیشه ای از ارتفاع به زمین افتاد و سالم  ماند و باعث تعجب وی شد و با بررسی‌ های بیشتر به این نتیجه رسید که پوشش پلاستیکی نیترات سلولز که در بدنه داخلی آن بطری رسوب  کرده بود از شکسته شدن آن جلو گیری کرده‌. همین اتفاق آغازی برای تولید شیشه های ضد گلوله شد و نخستین شیشه ضد گلوله در ژانویه ۱۹۸۰ به ثبت رسید.

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید

۰۹۱۲۵۰۹۸۹۸۶ ۰۲۱۲۲۹۷۵۰۰۴

قیمت و نحوه نصب شیشه های ایمن

شیشه های ضد گلوله سه‌ نمونه اند که عبارتند از؛

  • شیشه ضد گلوله کریستال
  • شیشه ضد گلوله سوپر کالییر
  • شیشه ضد گلوله فلوت

هر یک از این شیشه ها قیمت‌های متفاوتی دارند. قیمت شیشه های ضد گلوله بنا به نوع استفاده‌، مدل، کیفیت و این که محصول کدام کشور است متفاوت می باشد. از عوامل دیگر تأثیر گذار بر قیمت آنها تعداد لایه های شیشه مورد استفاده می باشد.

شرکت شیشه تتراجام

سوالات متداول

مزایای شیشه ضد گلوله چیست؟

از مزایای شیشه های ضد گلوله می‌توان به مقاومت بالای آنها در برابر ضربه های سنگین اشاره کرد و دلیل این مقاومت وجود لایه های pvb  در آن می باشد. این شیشه ها نیز عایق خوبی در برابر صدا و گرما به حساب می آیند .معمولأ ضخامت آنها بین ۷۰تا۷۵ میلی‌متر است. از شیشه های ضدگلوله به عنوان ایمنی در برابر زلزله و همچنین طوفان و بادهای شدید نیز استفاده می کنند. از دیگر مزایای این محصول این است که به دلیل وجود لایه pvb شفافیت و مقاومت و طول عمر بالایی دارد.

شیشه ضد گلوله چند نوع است؟

شیشه های ضد گلوله سه‌ دسته اند که عبارتند از

شیشه های سبز

شیشه های زرد

شیشه های شفاف

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای