به طور کلی یکی از جدیدترین مدل ها در پارتیشن طراحی داخلی، پارتیشن شیشه ای تک جداره است که جزو پرکاربردترین المان ها در طراحی داخلی نیز به شمار می آید. هدف بهره گیری از این مدل پارتیشن ها برای طراحی، بهینه سازی فضا و تفکیک فضاهای داخلی می باشد. این امر اغلب به منظور حفظ حریم خصوصی همه افراد در محیط منزل یا کار مورد استفاده قرار گرفته و گزینه مناسبی برای ایجاد طراحی مدرن می باشد. استفاده از این پارتیشن ها باعث می شود ضمن حفظ حریم خصوصی افراد نور در تمام محیط و فضاها پخش شود. این پارتیشن ها دو مدل ریلی و تاشو دارند که از قیمت شیشه ای ثابت و شیشه ای متحرک در بخش درب آن ها تشکیل شده اند. این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن شیشه ای دوجداره ابعاد و ضخامت کمتری دارد به همین دلیل مناسب برای استفاده در محیط هایی با فضای کم می باشد و همینطور از نظر محدودیت در دید و عایق در برابر صدا عملکرد ضعیف تری نسبت به پارتیشن دوجداره دارند.

نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره در یک محیط اداری
اجرا و نصب انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره توسط تتراجام

پارتیشن شیشه ای تک جداره‌ چیست ؟

استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره در حقیقت یک ایده منحصر به فرد در زمینه دکوراسیون داخلی بوده و به منظور فراهم کردن یک فرصت در استفاده بهینه از همه بخش های یک محیط انتخاب می شود. این نوع طراحی با بهره گیری از روش های گوناگونی انجام شده و هر کدام دارای نصب متفاوتی نیز می باشند. همچنین پارتیشن های تک جداره از قابلیت نصب در محیط های آرام و روشن همچنین در پارتیشن اداری برخوردار بوده و انرژی بالایی به فضاها می بخشند.

نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره با ایجاد حریم خصوصی برای افراد و فضاسازی، روشنایی فضا را به خوبی حفظ کرده و در سریع ترین زمان به راحتی نصب می شود. همچنین برای ساخت این مدل پارتیشن های تک جداره اغلب از شیشه های ضخامت ۸ الی ۱۰ میلی متر استفاده شده و با توجه به ابعاد محیط نصب می شوند.

کاربرد پارتیشن شیشه ای تک جداره و تصویر پارتیشن تکجداره در یک اتاق با دیوار سبز
پارتیشن شیشه ای تکجدارهُ کاربرد های مختلفی در دکوراسیون داخلی منازل و اداره ها دارد.

کاربرد پارتیشن شیشه ای تک جداره

یکی از مهم ترین کاربردهای پارتیشن شیشه ای تک جداره، برای طراحی شیشه های ادارات، دفاتر تجاری و شرکت ها بوده و به عنوان نوعی جدا کننده فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از پارتیشن های شیشه ای در فضاهای اداری می توانید نور و زیبایی را به همراه طراحی مدرن داشته و فضاهای تاریک یا کوچک را حذف کنید. همچنین پارتیشن شیشه ای تک جداره با شیشه های دکوراتیو رنگی نیز ترکیب شده و جلوه بی نظیری به محیط می بخشند.

از طرفی به کار بردن پارتیشن های شیشیه ای در فضاهای مختلف، موجب افزایش نور در محیط شده و با توجه به شفافیت بالا، زیبایی فضا را دو چندان می کند. همچنین ایجاد تعامل صحیح در کار گروهی شرکت ها، یکی از اصلی ترین نیاز کار است که با استفاده از پارتیشن های جدا کننده به خوبی انجام می شود. به عبارتی دیگر در گذشته با توجه به وجود دیوارها این امر به سختی قابل انجام بود ولی امروزه با استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره می توانید این امر به راحتی به وقوع می پیوندد.

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره و تصویر نصب پارتیشن تکجداره در یک فضای بزرگ
انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره تتراجام

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه ای تک جداره، انواع مختلفی داشته و هر یک از انواع آن ها کاربرد به خصوص خود را دارند. در ادامه با انواع پارتیشن تک جداره بیشتر آشنا می شویم.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

این مدل پارتیشن شیشه ای تک جداره در حقیقت احتیاجی به پروفیل عمودی نداشته و کاملا شفاف می باشد. نحوه نصب پارتیشن شیشه ای فریم لس به گونه ای است که به راحتی یک محیط ساده را به یک محیط لاکچری تبدیل می کند. همچنین قیمت این مدل پارتیشن شیشه ای نسبت به مدل های دیگر به صرفه تر بوده و از سازگاری بیشتری با محیط برخوردار می باشد. از طرفی این نوع پارتیشن اغلب برای محیط های اداری که نیاز به روشنایی بیشتر دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

نمونه کار های تتراجام

شرکت بهسا

پروژه هروی

پروژه پالادیوم

پروژه ساقدوش

پروژه پاسداران

پروژه پاسداران ۲

بیمارستان محب مهر

پارتیشن شیشه ای با فریم آلومینیوم

این مدل پارتیشن شیشه ای تک جداره که دارای فریم آلومینیوم است، احتیاجی به پروفیل عمودی نداشته و با استفاده از پروفیل آلومینیومی نصب می شود. همچنین نصب این مدل پارتیشن شیشه ای بسیار آسان و سریع بوده و با هزینه مناسب نیز انجام می شود. پروفیل آلمینیوم در مقابل خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم می باشد

پارتیشن شیشه ای فریم دار در یک اداره
پارتیشن شیشه ای دارای فریم تکجداره

پارتیشن شیشه ای فریم دار

پارتیشن فریم دار در حقیقت نوعی از پارتیشن شیشه ای است که دور شیشه های آن دارای نوعی قاب یا فریم آلومینیومی می باشند. وجود این نوع قاب اطراف شیشه ها به خوبی از شیشه در مقابل ضربه یا فشار محافظت کرده و انتخاب مناسبی برای محیط های شلوغ نیز می باشد. همچنین شیشه ها دارای حاشیه بسیار آسیب پذیر هستند که با وجود قاب، از ایجاد آسیب بر روی آنها به خوبی جلوگیری می شود. از طرفی پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم دار، فضای بیشتری را نسبت به پارتیشن فریم لس اشغال کرده و اغلب برای محیط های بزرگ پیشنهاد می شود.

پارتیشن شیشه ای ثابت

پارتیشن ثابت با استفاده از فریم نصب شده و امکان جابجایی آن وجود ندارد. همچنین به منظور ساخت پارتیشن های شیشه ای ثابت می توانید از شیشه های مقاوم سکوریت، لمینت و انواع شیشه های رنگی نیز استفاده کنید. این پارتیشن ها به دو دسته روکار و توکار(دفنی) تقسیم می شود. در پارتیشن های روکار پروفیل روی زمین و سقف نصب شده و دیده میشود. این پروفیل ها شامل مقاطع بسیار ظریف و مینیمال تا پروفیل هایی با مقاطع بزرگ می باشد. در پروفیل های توکار نمای یراق آلات و تجهیزات در حداقل است و درون زمین و در کف جاسازی شده اند و تمامی قطعات نگهدارنده در سقف و کف جاسازی شده اند.

پارتیشن شیشه ای متحرک

در پارتیشن اداری متحرک تک جداره بخشی از آن دارای قابلیت جابجایی بوده و به صورت متحرک طراحی می شود. این مدل پارتیشن اغلب برای محیط هایی که از کمبود فضا برخوردار هستند، مورد استفاده قرار گرفته و کاربری فضاها به خوبی افزایش می یابد. به عنوان مثال برای محیط های اداری کوچک می توانید از این مدل پارتیشن شیشه ای استفاده کنید.

پارتیشن شیشه ای فریم دار در یک اداره
پارتیشن های شیشه ای تکجداره ویژگی های مختلفی دارند.

ویژگی های پارتیشن شیشه ای تک جداره

با توجه به کاربرد های پارتیشن شیشه ای تک جداره در مکان های مختلف، این نوع پارتیشن شیشه ای ویژگی های بسیاری دارد. در ادامه، به معرفی برخی از ویژگی های پارتیشن تک جداره می پردازیم.

  • شیشه ای که برای ساخت پارتیشن شیشه ای تک جداره استفاده می شود، اغلب از جنس سکوریت ۱۰ میلی متری بوده و از مقاومت بسیار بالایی در مقابل ضربه یا فشار برخوردار می باشد. بنابراین این امر از شکستن یا آسیب دیدن آن به خوبی جلوگیری می کند.
  • به منظور ساخت این مدل پارتیشن های شیشه ای از شیشه های گوناگونی مانند سندبلاست، مات، طرح دار و… استفاده می شود که با تمام سلیقه ها سازگار هستند.
  •  نصب پارتیشن های شیشه ای نیاز به صرف زمان کمتری نسبت به نصب یا ساخت انواع دیوارهای گچی داشته و به سرعت انجام می شود.
  • بهره گیری از پارتیشن شیشه ای تک جداره موجب بزرگتر نشان دادن محیط شده و انتخاب بسیار مناسبی برای فضاهای کوچک می باشد.
  • قیمت این مدل پارتیشن شیشه ای نسبتا کمتر از پارتیشن های دوجداره بوده و برای محیط های معمولی تر مورد استفاده قرار می گیرد.
  • به منظور نصب پارتیشن های تک جداره اغلب از انواع پروفیل آلومینیومی به شکل افقی و عمودی استفاده شده و ایستایی شیشه ها را افزایش می دهد.

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید

۰۹۱۲۵۰۹۸۹۸۶ ۰۲۱۲۲۹۷۵۰۰۴

 

قیمت و هزینه نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره

قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره اغلب متناسب با ابعاد و مساحت محل نصب مشخص شده و در هنگام نصب تعیین می شود. همچنین نوع و ضخامت شیشه مصرف شده نیز بسیار بر قیمت گذاری موثر بوده و پس از بازدید کارشناسان مربوطه مشخص می گردد. گزینه بعدی نوع یراق آلات یا سازه هایی است که برای ساخت پارتیشن شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال قیمت پارتیشن شیشه ای فریم دار با پارتیشن فریم لس متفاوت بوده و بر روی قیمت نصب نیز تاثیر می گذارد. بنابراین قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره به صورت دقیق قابل بیان نبوده و با توجه به ابعاد، ضخامت، نوع سازه  و نوسانات ارزی متفاوت می باشد.

خرید پارتیشن شیشه ای تک جداره

هنگام خرید و سفارش پارتیشن شیشه ای تکجداره، می بایست به نکات زیر توجه نمایید:

  1. بررسی خصوصیات محیط: به منظور خرید پارتیشن شیشه ای تک جداره، در وهله اول باید پیش از انتخاب نوع پارتیشن ظرفیت و نوع محیط خود را به خوبی مورد بررسی قرار دهید چرا که با شناخت محیط می توانید پارتیشن مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کنید. اگر به این امر توجه نکرده و پارتیشن نا مناسبی انتخاب کنید، خرید شما با مشکل مواجه شده و موجب ضرر نیز می شود. از طرفی به منظور دستیابی به نتیجه مورد نیاز، بهتر است شرایط و فضاهای خود را مورد ارزیابی قرار داده و سپس پارتیشن مناسب را انتخاب کنید.
  2. مشخص کردن اهداف اصلی خود از تفکیک سازی فضا: مهم ترین نکته ای که برای انتخاب پارتیشن شیشه ای تک جداره باید مورد توجه قرار داده شود، تعیین هدف پارتیشن بندی است که دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد. به عبارتی دیگر هر مدل طراحی پارتیشن بندی، دارای قابلیت گوناگونی برای فضاها بوده و متناسب با نوع فضا مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال هدف از نصب برخی از پارتیشن ها تنها جداسازی فضاها به منظور کاهش ارتباط افراد با محیط اطراف است که این امر گزینه مناسبی برای انتخاب پارتیشن های تک جداره نمی باشد.

 

مزایا و معایب پارتیشن شیشه ای تک جداره

اجرا و نصب پارتیشن شیشه ای تکجداره مزایا و معایبی دارد که می بایست با آن ها آشنا شوید. در ادامه برخی از آن ها را برایتان عنوان کرده ایم.

مزایا نصب پارتیشن اداری تکجداره:

  • جلوه بصری بسیار زیبا
  • افزایش دسترسی بین فضاها
  • قیمت مقرون به صرفه
  • قابلیت حمل آسان
  • ایجاد حریم خصوصی برای اشخاص
  • کاهش میزان سر و صدا
  • حفظ پرستیژ محیط کاری
  • امکان استفاده از انواع درب (شیشه ای، تاشو، لولایی، چوبی و …)
  • نصب آسان و سریع
  • امکان نصب انواع شیشه های رنگی، هوشمند، مات، بک پینت و …)
  • امکان انتخاب پروفیل اختصاصی
  • جلوگیری از هدر رفت انرژی
  • انتقال نور در محیط
  • امکان استفاده از برچسب برای جداسازی و مشخص کردن فضاها

معایب اجرا پارتیشن تک جداره:

  • کاهش ارتباط میان افراد
  • کاهش یا حذف روحیه کار گروهی
  • عدم نصب یا انتخاب صحیح، موجب شلوغ تر شدن فضاها می شود
  • کاهش کارایی برخی از محیط های اداری با تغییر ظاهر

خدمات دیگر تتراجام

سخن آخر

بنابراین پارتیشن شیشه ای تک جداره انتخاب بسیار مناسبی جهت جداسازی فضاهای اداری و منزل، حفظ حریم خصوصی و افزایش کاربری محیط می باشد. همچنین این مدل پارتیشن های شیشه ای دارای انواع گوناگونی بوده و قیمت هر کدام متناسب با نوع سازه مصرفی متفاوت می باشد. از طرفی این مدل پارتیشن با هزینه مناسب جهت طراحی مدرن نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت شیشه تتراجام

سوالات متداول

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره کدام اند؟

انواع پارتیشن شیشه ای تک جداره عبارتند از: پارتیشن شیشه ای فریم لس، پارتیشن شیشه ای با فریم آلومینیوم، پارتیشن شیشه ای فریم دار، پارتیشن شیشه ای ثابت و پارتیشن شیشه ای متحرک نام برد.

هرینه نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره چگونه محاسبه می شود؟

قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره اغلب متناسب با ابعاد و مساحت محل نصب مشخص شده و در هنگام نصب تعیین می شود. همچنین نوع و ضخامت شیشه مصرف شده نیز بسیار بر قیمت گذاری موثر بوده و پس از بازدید کارشناسان مربوطه مشخص می گردد. گزینه بعدی نوع یراق آلات یا سازه هایی است که برای ساخت پارتیشن اداری مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال قیمت پارتیشن شیشه ای فریم دار با پارتیشن فریم لس متفاوت بوده و بر روی قیمت نصب نیز تاثیر می گذارد. بنابراین قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره به صورت دقیق قابل بیان نبوده و با توجه به ابعاد، ضخامت، نوع سازه  و نوسانات ارزی متفاوت می باشد

مزایا نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره چیست؟

از مزایا پارتیشن تک جداره می توان به جلوه بصری بسیار زیبا، افزایش دسترسی بین فضاها، قیمت مقرون به صرفه، قابلیت حمل آسان، ایجاد حریم خصوصی برای اشخاص، کاهش میزان سر و صدا و حفظ پرستیژ محیط کاری اشاره کرد.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۴.۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

۱۶ Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *